1 ALGEMEEN.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik van de website www.yveofthemoon.nl en iedere bestelling en overeenkomst tussen u en Yve of the Moon. Yve of the Moon is gevestigd in Krommenie en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56952422.

2 PRIJZEN.

De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW. Yve of the Moon hanteert de gangbare PostNL posttarieven.

3 BETALING.

Na de plaatsing van een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. De bestelde artikelen worden tot die tijd gereserveerd. Mocht Yve of the Moon de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen dan worden de artikelen weer vrijgegeven voor de verkoop. U kunt op de volgende manieren betalen:

3.1 OVERSCHRIJVEN.

U schrijft het totale bedrag inclusief verzendkosten over naar het rekeningnummer van Yve of the Moon. Vermeld u dit wel in uw bestellingsmail zodat u het rekeningnummer toegestuurd krijgt. Bij deze betaalmethode kan het enige dagen duren voordat wij uw betaling ontvangen, u dient dus rekening te houden met een langere levertijd.

3.2 INTERNETBANKIEREN.

3.3 I-DEAL.

3.4 CREDITCARD.

4 VERZENDWIJZE.

Het transport wordt verzorgd door PostNL. Alle bestellingen vanaf 25 euro worden aangetekend verzonden. Binnen Nederland betaald u €8,60 verzendkosten. Buiten Nederland betaald u de verzendkosten volgens PostNL, zie euro-zones. Bestellingen onder de 25 euro worden verzonden als brievenbus pakje en dan betaald u €3,84 verzendkosten.

5 LEVERING.

Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling aangeboden aan PostNL. Uitgezonderd speciaal voor u gemaakte artikelen. Van deze artikelen ontvangt u een e-mail met de verwachte levertijd. Indien een bestelling niet uitgereikt kan worden en niet wordt afgehaald dan wordt de bestelling teruggestuurd. Als dit gebeurt zijn de verzendkosten voor uw rekening. Mocht om de een of andere reden aanbieding bij het transportbedrijf binnen genoemde tijd niet mogelijk zijn dan wordt per e-mail contact met u opgenomen. Er is ook een mogelijkheid om de bestelling af te halen, maar alleen op afspraak.

6 RETOURNEREN.

Na ontvangst van de bestelling heeft u het recht om de artikelen binnen 7 dagen, na verzenddatum, retour te zenden in de originele verpakking. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand via e-mail melding van heeft gemaakt. Na ontvangst van de retourzending zal het orderbedrag min de verzendkosten binnen 10 dagen teruggestort worden.

Dit recht is niet van toepassing indien:
– de artikelen gebruikt en/of gedragen zijn.
– de koper zelf een gebrek heeft getracht te herstellen.
– vermissing van de originele verpakking.

7 GARANTIE.

De geleverde artikelen bezitten die eigenschappen die u op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. U dient artikelen op het moment van ontvangst, in ieder geval binnen 7 dagen, na te kijken. Daarbij kijkt u of kwaliteit en kwantiteit van het artikel voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen. Na afloop van 7 dagen is Yve of the Moon gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging inclusief verzendkosten in rekening te brengen.

8 KLACHTEN.

Yve of the Moon doet er alles aan om klachten te voorkomen. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen per e-mail. Yve of the Moon doet haar uiterste best om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

9 AANSPRAKELIJKHEID.

Indien de geleverde artikelen gebrekkig zijn is de aansprakelijkheid van Yve of the Moon jegens u beperkt tot hetgeen in deze voorwaarden is geregeld. De aansprakelijkheid van Yve of the Moon voor directe of indirecte schade is beperkt tot het aankoopbedrag van het gebrekkige artikel, tenzij de schade is te wijten aan opzet of dan wel onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik door uzelf.

10 PRIVACY.

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Yve of the Moon gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

11 COPYRIGHT.

Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om afbeeldingen, ontwerpen en teksten voor persoonlijke en/of zakelijke doeleinden te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Yve of the Moon.