Yve of the Moon is opgericht door Yvonne Wagemans. Ik maak exclusieve sieraden en tassen van echt leer waar geen twee dezelfde van bestaan. Aangezien ik losse huiden gebruik zijn de tassen en sieraden exclusief. Ik maak namelijk geen series, dat wil zeggen dat er geen twee dezelfde tassen in één kleur zijn (wel hetzelfde model maar dan in een andere kleurstelling).

Naast de collectie in de webwinkel is het ook mogelijk om een opdracht te geven voor het ontwerpen van een tas of sieraad naar eigen idee of ontwerp (geen kopieën van andere ontwerpers of met merknamen).

Als je ergens over twijfelt kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.

Ook als je niet zeker weet of een tas past bij bijvoorbeeld je kleding qua kleur dan kun je contact opnemen via het contactformulier en kan je een stukje leer opgestuurd krijgen (alleen bij tassen boven de 50 euro).

Wil je een tas eerst zien kom dan naar één van de markten waar ik op te vinden ben nadat je hebt doorgegeven om welk model het gaat zodat ik de tas mee kan nemen naar de markt (ik kan namelijk niet alle tassen meenemen).

Heb je interesse in een tas wacht dan niet te lang want voordat je het weet is hij verkocht.

Mijn Achtergrond

Na mijn opleiding aan de Modevakschool heb ik gewerkt als meubelstoffeerder, gordijnen naaister, leidinggevende op een atelier en bij een orthopedische schoenmakerij. Zo ben ik in het leer verwerken terechtgekomen.

Doordat ik verschillende beroepen heb uitgeoefend is mijn kennis van het verwerken van verschillende materialen erg groot. Van het maken van kussens voor boten, caravans, stoelen en bankstellen, gordijnen, spreien, lampenkappen en schachten voor schoenen en laarzen. Tot ik voor mijzelf een tas maakte en daar zoveel goede reacties op kreeg. Na het maken van tassen voor familie en vrienden heb ik een workshop gevolgd voor het maken van tassen.

Eigenlijk is dit hele avontuur een gevolg van een uit de hand gelopen hobby.

Markten

Ik sta regelmatig op diverse markten met mijn tassen en sieraden, kom eens een kijkje nemen. In de agenda kun je zien waar en wanneer ik op een markt te vinden ben. Heb je een speciaal verzoek of wil je dat ik een tas uit mijn webwinkel meeneem zodat je hem in het echt kunt zien? Neem dan even contact op d.m.v. het contactformulier.